A szertartásvezetésről – Mit tudok Nektek nyújtani?

Az első és az egyik legfontosabb dolog, amit tisztázni szükséges a szertartásvezetéssel kapcsolatban az az, hogy a szertartásvezető általi ceremónia nem váltja ki az anyakönyvvezető munkáját, hivatalosan összeadni csak az anyakönyvvezetőnek van lehetősége. A szertartásvezető pedig egy személyre szabott szertartás keretében megerősíti a korábban már megkötött házasságot.

Szertartásvezetőként számomra a legfontosabb, hogy azt nyújtsam nektek, amit TI szeretnétek, hiszen ez a nap csak Rólatok szól. Célom, hogy az általam vezetett szertartás úgy épüljön fel, ahogy azt TI elképzeltétek és benneteket tükrözzön. 

Minden párnak személyre szabott, egyéni szöveget írok, hiszen ez a TI nagy napotok, amire szeretném, ha évek múltán is szeretettel emlékeznétek vissza. 

A legjobbnak a legjobbat

Amennyiben igényetek van rá, az esküvőig többször is egyeztethetünk, így biztosak lehettek abban, hogy azt kapjátok, amire vágytatok.

Az egyeztetések során lehetőségetek van személyesen, telefonon, e-mailben vagy akár Skype-on is kapcsolatba lépni velem, azt a formát választjátok, ami nektek a legkényelmesebb.  

Budapesthez közel lakom, ezért a személyes találkozót is fővárosunk környékén tudom kivitelezni, viszont a külső szertartás helyszínét illetően rugalmas vagyok. Ha megtaláltátok álmaitok helyszínét, alkalmazkodom Hozzátok.

Öltözékem:

Szertartásvezetőként itt is a pár igényeit tartom szem előtt, minden szempontnak igyekszem megfelelni, visszafogottan öltözködöm.  A szertartás alatt magyar nemzeti színű vállszalagot viselek.