A szertartásvezetésről – Mit tudok Nektek nyújtani?

Az első és az egyik legfontosabb dolog, amit tisztázni szükséges a szertartásvezetéssel kapcsolatban az az, hogy a szertartásvezető általi ceremónia nem váltja ki az anyakönyvvezető munkáját, hivatalosan összeadni csak az anyakönyvvezetőnek van lehetősége. A szertartásvezető pedig egy személyre szabott szertartás keretében megerősíti a korábban már megkötött házasságot.

Szertartásvezetőként számomra a legfontosabb, hogy azt nyújtsam nektek, amit TI szeretnétek, hiszen ez a nap csak Rólatok szól. Célom, hogy az általam vezetett szertartás úgy épüljön fel, ahogy azt TI elképzeltétek és benneteket tükrözzön. 

Minden párnak személyre szabott, egyéni szöveget írok, hiszen ez a TI nagy napotok, amire szeretném, ha évek múltán is szeretettel emlékeznétek vissza. 

Amennyiben igényetek van rá, az esküvőig többször is egyeztethetünk, így biztosak lehettek abban, hogy azt kapjátok, amire vágytatok.

Az egyeztetések során lehetőségetek van személyesen, telefonon, e-mailben vagy akár Skype-on is kapcsolatba lépni velem, azt a formát választjátok, ami nektek a legkényelmesebb.  

Budapesthez közel lakom, ezért a személyes találkozót is fővárosunk környékén tudom kivitelezni, viszont a külső szertartás helyszínét illetően rugalmas vagyok. Ha megtaláltátok álmaitok helyszínét, alkalmazkodom Hozzátok.

Öltözékem:

Szertartásvezetőként itt is a pár igényeit tartom szem előtt, minden szempontnak igyekszem megfelelni, visszafogottan öltözködöm.  A szertartás alatt magyar nemzeti színű vállszalagot viselek.