Rólam

Köszönöm, hogy Rámtaláltál 🙂

Tudom, arra a napra készültök, amikor minden szív egyszerre dobban, amikor a szem megtelik örömkönnyel, és amikor olyannak látjátok egymást, mint ezelőtt a Nap előtt soha.. Mert ez a nap más. A Tiétek. 

Halász – Szabó Klaudia vagyok, a    hétköznapi életben Dió, két gyermek édesanyja.

A gyerekek előtti életemben egy kereskedelmi bank nemzetközi osztályán kötöttem szerződéseket, bonyolítottam telefonkonferenciákat és építettem, ápoltam a külföldi banki kapcsolatokat.  Majd a gyermekeim megszületése után egy hosszadalmasabb folyamatba kezdtem, méghozzá a saját utam keresésébe, és mára már látszik a fény az alagút végén, ugyanis 2017 őszén Okleveles szertartásvezető lettem. Úgy érzem, ebben megtalálom önmagam, kiteljesedhetek, és mindezek mellett emlékezetessé tehetem két ember nagy napját.

Hercegasszony kastély

Számomra a Szertartásvezetés az, ami  másnak a festés, vagy a varrás. Egyszerre szerelem és elkötelezettség, nem munka, hanem hivatás.

Vidáman 🙂

Az életben két  dolgot tartok  igazán fontosnak- az anyaságot, és azt a házasságot, amibe érdemes energiát fektetni, amiért érdemes küzdeni, és amiben az ember megőrizheti önmagát, megalkuvások nélkül. 

Az anyaság mindenkinek  a saját szívügye, abban nem tudok segíteni, közreműködni és  nem tudok hozzátenni – persze, ha igény van rá egy finom kávé mellett szívesen beszélgetek arról is – viszont egy házasságkötésben igenis jelen tudok lenni, mégpedig azzal, hogy én teszem a párok számára felejthetetlenné azt az időt, mialatt menyasszonyból feleség,  vőlegényből férj, jegyespárból HÁZASTÁRSAK lesznek.

Amennyiben úgy érzitek, az esküvő körüli ötletelésben is szívesen veszitek gondolataim,  keressetek bizalommal.

 

Tündérkert

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.